Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Vensterbanken voor buiten

Vensterbanken voor buiten

Vensterbanken en raamdorpels in natuursteen en hardsteen vindt u bij Ceralith. Bij ons vindt u venstertabletten in de meest gangbare standaardmaten aan de scherpst mogelijke prijs.

Vensterbanken in hardsteen

Al onze vensterbanken in Chinese hardsteen zijn aan twee kanten afgewerkt, hebben telkens een verzorgde facetkant en zijn kaarsrecht. Ze vertonen geen bruine vlekken die eigen zijn aan tweede en derde keus. Onze eigen kwaliteitscontroleurs controleren alle vensterbanken vooraleer ze verpakt worden. Zo kunnen wij garant staan voor de kwaliteit.

Vensterbanken voor buiten

Vensterbanken in Chinese hardsteen geven een natuurlijk uitzicht aan uw woning. Ze vragen bovendien nauwelijks tot geen onderhoud, zijn gemakkelijk te plaatsen en verdragen de meest extreme weersomstandigheden. Om deze reden zijn onze vensterbanken en venstertabletten uiterst geschikt voor gebruik buiten aan uw woning.

Raamdorpels in blauwe steen

Onze raamdorpels kunnen door u nog geperfectioneerd worden. Aan onze klanten die nog enig zaagwerk moeten uitvoeren, geven we gratis schuurpapier mee. We geven u een kleine snelcursus in onze toonzaal over het behandelen van raamdorpels.

Pagina

Producten 1-18 van 39

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Producten 1-18 van 39

per pagina
Van hoog naar laag sorteren