Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord

Beste klanten

Gezien de huidige omstandigheden vragen we om enkel nog langs te komen op afspraak. Zo vermijden we de drukte en lange wachttijden.

Bedankt voor jullie begrip!

Eveline en Hugo Kwanten

 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Vensterbanken voor binnen

Vensterbanken voor binnen

Ceralith biedt de mooiste vensterbanken of venstertabletten aan voor binnen. Uit ons assortiment kan u verschillende voorbeelden in hardsteen kopen.

Vensterbanken in hardsteen | Venstertabletten voor binnen

Ceralith NV biedt u een ruim assortiment venstertabletten in Chinese of Belgische hardsteen aan. U kan uw vensterbanken kopen in de gangbare standaardmaten, die u dan eventueel zelf nog inkort in de lengte en/of breedte. Hiervoor geven we gratis schuurpapier mee. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, laten we u graag zien in onze toonzaal.

De venstertabletten die we aanraden voor binnen zijn 2 cm dik, zijn op 5 zijden verzoet en hebben telkens een facetkant. Ter plaatse krijgt u van ons steeds tips over de plaatsing en het onderhoud van uw vensterbank. Onze ervaren professionals staan u bij in woord en daad wanneer u kiest om een vensterbank in Belgische of Chinese hardsteen te kopen.

Pagina

Producten 1-18 van 56

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Producten 1-18 van 56

per pagina
Van hoog naar laag sorteren