Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
 1. Vensterbanken voor binnen 118
 2. Vensterbanken voor buiten 39

Vensterbanken

Vensterbanken

Ceralith is de specialist bij uitstek voor natuursteen vensterbanken. In onze handige webshop vindt u zowel vensterbanken voor binnen als buiten. Onze venstertabletten zijn vervaardigd uit hoogwaardige Belgische of Chinese hardsteen en verkrijgbaar aan de scherpst mogelijke prijs.

Vensterbanken

Vensterbanken in natuursteen of hardsteen verhogen de esthetische waarde van uw ruimtes. Venstertabletten zijn niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ze geven uw ramen ook een luxe-uitstraling. In ons assortiment vindt u vensterbanken in Belgische of Chinese hardsteen, aan een scherpe prijs.

Vensterbanken voor binnen

Vensterbanken voor binnen zijn uiterst geschikt voor het uitstallen van uw bloempotten of fotokaders. Omdat venstertabletten de omgevingstemperatuur opnemen wordt het meteen ook het favoriete plekje van uw huisdier. Vind bij Ceralith uw vensterbanken voor binnen.

Vensterbanken voor buiten

Ook vensterbanken voor buiten vindt u in onze handige webshop. Buiten bieden de venstertabletten met watergroef of opstand vooral bescherming tegen de regen. Een vensterbank voor buiten in onze hardsteen is erg duurzaam, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Raamdorpels

Bij Ceralith kan u de mooiste raamdorpels in Chinese hardsteen kopen aan de scherpste prijs.
In ons assortiment vindt u ook raamdorpels voor binnen en buiten in diverse maten en kleuren, allemaal geslaagd voor onze kwaliteitscontrole.