Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord

Wegens beursbezoek zijn we uitzonderlijk gesloten vanaf 26/9 tot en met 30/9.

 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
 1. Binnentrap 19
 2. Buitentrap 19

Trap

Trap

Voor een natuursteen trap moet je bij Ceralith zijn. Uit ons uitgebreide assortiment kan u de mooiste trappen in natuursteen kopen aan de scherpste prijs.

Waarom kiezen voor een trap in natuursteen?

Een trap bekleed in natuursteen straalt duurzaamheid en luxe uit. Om deze redenen is uw natuursteen trap een absolute blikvanger in uw woning. Natuursteen is, in tegenstelling tot hout, slijtvast waardoor u geen jaarlijkse onderhoudskosten heeft en het zich ontzettend goed leent voor het gebruik in trappen. Bovendien hoeft dit helemaal niet duur te zijn.

In ons ruime assortiment vindt u natuursteen in standaardmaten voor het bekleden van uw binnentrap of buitentrap.

Traptreden binnen

Traptreden voor binnen kopen? Dat doet u bij Ceralith. Natuursteen traptreden creƫren een exclusieve, duurzame en natuurlijke look. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en slijt- en slagvast. Kies Ceralith voor natuursteen traptreden binnen.

Traptreden buiten

Traptreden voor buiten kopen? Ook dat kan bij Ceralith. Natuursteen traptreden zorgen ervoor dat uw trappen degelijkheid uitstralen. Wij kunnen uw buiten- of tuintrappen verfraaien met mooi afgewerkte traptreden in natuursteen. Kies Ceralith voor natuursteen traptreden buiten.