Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Wandtegels

Wandtegels

Ceralith, specialist in natuursteen of keramische wandtegels. Onze muurtegels zijn ideaal voor gebruik in keuken en badkamer.

Natuursteen wandtegels

Sinds geruime tijd specialiseren we ons in het aanbieden van natuursteen met een dikte van 1 cm. Met deze dunne wandtegels kan u op een eenvoudige wijze uw muur met natuursteen bekleden. Met de wandtegels van Ceralith creëert u een warme en natuurlijke stijl in uw keuken, badkamer, toilet, douche enz.

Keramische wandtegels

In ons assortiment keramische wandtegels vindt u steeds die ene wandtegel die naadloos bij uw interieur aansluit. Een keramische wandtegel leent zich perfect voor gebruik in de badkamer. De voordelen van keramische wantegels zijn:
Een moderne en strakke look
Minder onderhoud
Stevig, hard en hygiënisch

Onze vloertegels kunnen eveneens gebruikt worden als wandbekleding. De combinatie tussen keramische vloer- en wandtegels levert unieke en opvallende combinaties op. Plaatsingsvoorschriften worden u in de toonzaal toegelicht.

Mozaieken

Kristalmozaieken voor een interieur met net dat beetje meer. U creëert uw persoonlijke stijl door unieke combinaties te maken.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren