Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!
Filteren

Muurafdekkers

Muurafdekkers

Dekstenen of muurkappen in natuursteen kopen doet u bij Ceralith. In onze handige webshop vindt u een ruim aanbod muurafdekkers in blauwe hardsteen of arduin aan een scherpe prijs.

Muurafdekkers worden ook wel dekstenen of muurkappen genoemd. Ze worden vooral gebruikt ter bescherming van uw gemetste (tuin)muur, maar ook als bescherming voor de rand van uw dak, vijver of zwembad. U heeft de keuze uit muurafdekkers met watergroeven, die speciaal ontwikkeld zijn voor buitengebruik. De druipgroeven worden aan weerszijde van de deksteen ingeslepen waardoor het water niet meer langs uw muur of gevel kan druppelen. In onze handige webshop vindt u ook muurafdekkers zonder watergroeven. Deze dekstenen zijn uiterst geschikt voor de bescherming van uw binnenmuren.

In ons basisaanbod vindt u geschuurde dekstenen in eerste keus Chinese blauwe hardsteen of Vietnamese hardsteen. Onze muurkappen zijn verkrijgbaar in een aantal standaardmaten die steeds uit stock leverbaar zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we steeds dekstenen en muurkappen in hoogwaardig natuursteen leveren aan een scherpe prijs.