Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Dorpels met watergroef

Dorpels met watergroef

In onze handige webshop vindt u een ruim assortiment natuursteen dorpels in de meest gangbare standaardmaten. We bieden onze dorpels met watergroef aan in Chinese hardsteen of Cambodjaans graniet.

Ceralith NV biedt u een ruim aanbod aan dorpels in natuursteen. We werken uitsluitend met eerste keus Chinese hardsteen en Cambodjaans graniet. Chinese blauwe hardsteen is een duurzame natuursteen die slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm is. Daarom is Chinese hardsteen enorm geschikt voor dorpels. Deze tijdloze natuursteen is tijdloos en sluit naadloos aan bij elke bouwstijl, zowel modern als klassiek. Onze dorpels in blauwe hardsteen zijn steeds voorzien van een druipgroeve die het mestelwerk van uw woning beschermt. De zichtbare kanten zijn geschuurd en met een kleine facetkant afgewerkt.

Verder bieden we ook dorpels in Cambodjaans graniet aan. Voor onze dorpels kiezen we voor Cambodjaans graniet van het type 'Angkor Black'. In zijn verzoete afwerking is deze natuursteen zwart van kleur. 'Angkor Black' graniet is kleurvast, minder gevoelig voor zuren en zouten en dus uiterst geschikt voor dorpels.

Pagina

Producten 1-18 van 34

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Producten 1-18 van 34

per pagina
Van hoog naar laag sorteren