Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!
Filteren

Dorpels

Dorpels

Deurdorpels, raamdorpels en garagedorpels koop je bij Ceralith. Vindt in onze webshop de mooiste dorpels in blauwe steen en hardsteen, tegen de scherpste prijzen!

De juiste dorpel verhoogt de uitstraling van uw woning. Dankzij zijn tijdloze en natuurlijke uitstraling leent natuursteen zich enorm goed voor de productie van allerhande dorpels. Omdat het makkelijk te onderhouden is, is het uiterst geschikt voor gebruik aan de buitenzijde van uw woning. Het wordt dan ook dikwijls gebruikt voor deurdorpels en raamdorpels.

Dorpels in Chinese of Vietnamese hardsteen

Ceralith NV selecteert voor u de mooiste dorpels uit eerste keus Chinese of Vietnamese hardsteen. Onze raam-en deurdorpels in natuursteen zijn grijs geschuurd en met druipgroeve afgewerkt. Deze druipgroeve beschermt uw mestelwerk tegen regenwater dat afloopt van de dorpels.

In ons ruime assortiment hebben we steeds enkele sublieme voorbeelden van Vietnamese en Chinese hardsteen beschikbaar. Onze ervaring stelt ons in staat om samen met u steeds de geschikte deurdorpel of raamdorpel voor elke situatie te selecteren.

Garagedorpels in Vietnamese hardsteen

U kunt bij ons ook terecht voor garagedorpels in Vietnamese hardsteen. Deze garagedorpels hebben vooraan een afschuining, zodat u de garage vlot kan binnenrijden, en een druipgroef onder aan de steen. In ons assortiment vindt u garage dorpels in Vietnamese hardsteen in de gangbare standaardmaten.