Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!
Filteren

Dorpels

Dorpels

In onze handige webshop vindt u zowel kwalitatieve deurdorpels als raamdorpels en garagedorpels. Ontdek ons ruime aanbod dorpels in blauwe hardsteen of arduin.

De juiste dorpel verhoogt de uitstraling van uw woning. Dankzij zijn tijdloze en natuurlijke uitstraling leent natuursteen zich enorm goed voor de productie van allerhande dorpels. Omdat het makkelijk te onderhouden is, is het uiterst geschikt voor gebruik aan de buitenzijde van uw woning. Natuursteen wordt dan ook dikwijls gebruikt voor garagedorpels, deurdorpels en raamdorpels.

Dorpels in Chinese of Vietnamese hardsteen

Ceralith NV selecteert voor u de mooiste dorpels uit eerste keus Chinese of Vietnamese hardsteen. Onze dorpels in natuursteen zijn grijs geschuurd en met druipgroeve afgewerkt. Deze druipgroeve beschermt uw mestelwerk tegen regenwater dat afloopt van de dorpels. In ons ruime aanbod vindt u zowel deurdorpels, als raamdorpels en garagedorpels. Al onze dorpels zijn vervaardigd uit kwalitatieve blauwe hardsteen die we rechtstreeks uit de groeve importeren.

Garagedorpels in Vietnamese hardsteen

Voor onze garagedorpels zweren we bij Vietnamese hardsteen. Vietnamese hardsteen is een blauwe steen die makkelijk is in onderhoud, betaalbaar en zeer geschikt voor zowel landelijke als moderne woningen. Onze garagedorpels zijn vooraan voorzien van een afschuining waardoor u makkelijk de garage binnenrijdt. Onze dorpels in Vietnamese hardsteen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare standaardmaten.

Dorpels kopen aan een scherpe prijs

Als u een dorpel wilt kopen, bent u bij Ceralith steeds aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vindt u steeds enkele sublieme voorbeelden van dorpels in Vietnamese en Chinese hardsteen. Omdat we de blauwe hardsteen rechtstreeks uit de groeve importeren, kunnen we onze dorpels aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijs. Onze klanten prijzen ons om onze kwalitatieve producten en uitgebreide service. Wilt u weten welke dorpel het meest geschikt is voor uw woning? Contacteer ons. We helpen u met plezier verder.