Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord

Wegens beursbezoek zijn we uitzonderlijk gesloten vanaf 26/9 tot en met 30/9.

 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Chinese hardsteen plaat 140 x 80 x 3 cm

€ 202,80 incl. 21% BTW /stuk

Wanneer u een verdreven trap ( een trap die draait) in natuursteen wenst, kunt u vaak niet werken met onze rechte standaardmaten. In dit geval raden we het gebruik van platen in Chinese hardsteen aan. Deze platen in natuursteen hebben dezelfde afwerking als de aantreden die we aanbieden nl. verzoet aan 5 kanten en telkens met facetkant van 2 mm. Zo heeft u geen kleurverschil wanneer u nog zou werken met rechte aantreden.

Deze platen worden ook vaak gebruikt voor de bordessen of platformen tussen uw trap.

Opgelet! Zorg voor aangepast vervoer wanneer u deze platen wenst af te halen.

Op voorraad
SKU
chinese_hardsteen_plaat_140_80_3_cm
Opgelet! De gekozen hoeveelheid komt neer op xxxkg. Je zorgt dus best voor gepast vervoer indien je dit niet laat verzenden.
 • Afmeting: 140 x 80
 • Dikte: 3
 • Materiaal: Chinese hardsteen

We bieden de platen in natuursteen aan in de Chinese hardsteen. Deze kwalitatieve en betaalbare hardsteen is uiterst geschikt voor de aankleding van uw binnentrap met natuursteen. We werken uitsluitend met eerste keus materiaal, laten onze blokken zorgvuldig uitkiezen en geven een garantie op de duurzaamheid. 

Dit materiaal laat zich goed bewerken met een slijpschijf waardoor u zelf uw verdreven treden op maat kunt zagen. Indien u geen zelfplaatsing wenst, kunnen we u in contact brengen met ervaren plaatsers.