Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Boordstenen

Boordstenen

Als u boordstenen wilt kopen, rekent u op Ceralith. Bij ons vindt makkelijk en snel de juiste boordsteen in natuursteen. Boordstenen in blauwe hardsteen of arduin aan een scherpe prijs.

Onze boordstenen in natuursteen zijn de perfecte oplossing als u een natuurlijk ogende afsluiting zoekt voor uw oprit, terras of bloemenperk. Ook voor het overbruggen van niveauverschillen kan u onze boordstenen perfect gebruiken. In onze handige webshop vindt u makkelijk en snel de juiste boordsteen voor uw specifieke situatie. We hebben steeds natuursteen boordstenen in verschillende afmetingen op stock, zodat we u snel verder kunnen helpen.

Een boordsteen in natuursteen is duurzaam, vorstvrij en bestand tegen de uitzettingsdruk van uw terras of oprit. We bieden boordstenen aan in Chinese hardsteen. Chinese hardsteen is een kwalitatieve natuursteen die qua print vergelijkbaar is met onze typische Belgische blauwe hardsteen. Omdat we de Chinese hardsteen rechtstreeks uit de groeve importeren, kunnen we u boordstenen aanbieden aan de scherpst mogelijke prijs. Al onze boordstenen zijn aan 4 kanten afgewerkt en hebben aan elke zijde een facetkant.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren