Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. - Meer weten - Ik ga akkoord
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!
Filteren

Dorpels

Dorpels

Deurdorpels en raamdorpels koop je bij Ceralith. Vind in onze webshop de mooiste dorpels in natuursteen en hardsteen, tegen de scherpste prijzen! 

De juiste dorpel verhoogt de uitstraling van uw woning. Dankzij zijn tijdloze en natuurlijke uitstraling leent natuursteen zich enorm goed voor de productie van allerhande dorpels. Omdat het makkelijk te onderhouden is, is het uiterst geschikt voor gebruik aan de buitenzijde van uw woning. Het wordt dan ook dikwijls gebruikt voor deurdorpels en raamdorpels. Ceralith NV selecteert voor u de mooiste dorpels uit eerste keus Chinese hardsteen. Onze raam-en deurdorpels in natuursteen zijn grijs geschuurd en met druipgroeve afgewerkt. Deze druipgroeve beschermt uw mestelwerk tegen regenwater dat afloopt van de dorpels. In ons ruime assortiment hebben we steeds enkele sublieme voorbeelden beschikbaar. Onze ervaring stelt ons in staat om samen met u steeds de geschikte deurdorpel of raamdorpel voor elke situatie te selecteren.